Personligt juletræ.

Juletræet med sin pynt.
Her er mit personlige  juletræ og min juletræet fra min arbejdsplads.

Der er mange forskellige måder at pynte sit juletræ på og det er jo skønt.
I nogen hjem hænger kuglerne symmetrisk korrekt. Og Julelysene er perfekt afstemt med lige stor afstand, så det er klar til at komme i Bo Bedres juleblad.
Alle juletræer er personligt og har sin charme. Hjemme hos os, er juletræet også pænt, på vores helt egen måde. I moderne sprog er det costumized. Vi har de obligatoriske kugler, og så har vi hjemmelavet juleklip fra børnene. Mine drenge, der i dag er 22 og 25 år – deres tid i børnehaven har ikke været spildt. De har meget nøje klippet nisser, og limet vat på som skæg. Og nu har de hvert år sin plads på juletræet.
Min kærestes børn har også deres hjemmelavet pynt på træet. Og I guder de er SÅ stolte, hver gang de får lov at hænge deres EGEN pynt på træet. Og jeg overlever, at det ikke alt sammen er så perfekt.

Nattøjdag – HELE dagen.
Husk at trækket stikket ud en eller flere dage i julen. Det er helt ok at have morgenhår og pyjamas på en hel dag. Det total afslapning. Hygge, spille brætspil og tømme slik skålen. Se en film, læs en bog – bare være sammen uden at skal være ‘pæne’. Kom helt ned i gear. Og har du lyst, så tager du bare en dag mere. Giv dig selv lov til ikke og lave en skid.
Det må du godt i et par dage eller en hel uge – jeg ved I kan.

Min pointe er: Sænk generelt barrieren og nyd julen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.