Inspiration til alle sanser i Butikisis

Velkommen indenfor i butikken
Jeg havde fornøjelsen af at besøge butikken ISIS der ligger i Nørregade i Aalborg. Personalet i butikken vægter den gode oplevelse, hvor du får sanserne stimuleret. Og det skal jeg da lige love for jeg fik indfriet. Det er en mindre butik med en fantastisk mulighed for at gå op opdagelse.

Gaver, bøger og forkælelse
De hjælper gerne med at finde lige præcis den gave, der får sjælen med, hvad enten den er til dig selv eller til en anden. Deres ide er, at du skal kunne komme i butikken og forkæle dig selv eller købe forkælelse til andre. Butikken vil gerne formidle vores viden og erfaring så du oplever, at hvis du prioriterer dig selv og vælger gode produkter øges livsglæden.

Willow Tree figurer – en symbolsk gave
Noget af det første mine øjne falder på er disse smukke skulpturer af en slags – de er fra Willow Tree – jeg har valgt et lille udpluk herunder. De symboliserer en given lejlighed eller et familieforhold. De er alle udtryks fulde og enkle figurer, der har så fint et kropssprog.
En meget smuk gave at give eller og ikke mindst at modtage.
Køb dem her.

Mange ting du kan købe
I butikken kan du også købe, duftolier, yoga grej, økologisk tøj, tarotkort, englekort, røgelse, meditations puder, film, englefigurer, budaer og meget andet spændende.

Mit eget køb
Noget af det som jeg har købt i butikken er en ‘lomme-engel’ . Denne lille glasengel der er lavet af en dame som healer og sender god energi med englen. Jeg ved at der findes mange historier omkring disse lomme-engle og deres energi.
Køb din egen lomme-engel.

Egen oplevelse med lomme-engel
Min lomme-engel købte jeg for 7 år siden da jeg mødte min kæreste Claus der lige var midt i en skilsmisse. Jeg besøgte ham i det hus, som han havde bygget med sin ekskone Sanne. Og jeg havde det svært med at skulle sove i soveværelset. Derfor sov jeg i stuen på en luft-madras de første mange måneder. En dag hvor jeg blev syg med influenza var den eneste mulighed, at ligge i sengen i soveværelset.
Min lommeengel lagde jeg i vindueskarmen. Og glemte den da jeg tog hjem samme dag.

Min kæreste hentede den hjem til mig, og da jeg fik den i lommen røg den op igen og blev smadret i to stykker på fliserne. Ingen lim kunne reparerer den. Den var færdig og jeg var grædefærdig. Da jeg kom hjem til min kæreste igen, kunne jeg uden problemer sove i soveværelset og købte Sannes andel i huset og flyttede ind.

Yoga udstyr og økologisk tøj
Butikken har også det lækreste yoga og meditations udstyr. Tøjet er fra ‘Spirit of OM’.

Alle produkterne er syet i økologisk bomuld, lammeuld  og/eller bambus. Markerne dyrkes med sædskifte, der naturligt tiltrækker insekter, der er gode for bomulden og jorden bliver ikke udpint. Bomulden dyrkes i Tyrkiet, plukkes med håndkraft og ingen medarbejdere påvirkes af sprøjtegifte, som det ofte sker under den konventionelle dyrkning.

Tøjet er farvet med bæredygtigt tryk og næsten uden at bruge vand i processen. Til sammenligning bruger en konventionel t-shirt 1500 l (!!!) under prcessen, en tilsvarende økologisk 750 l vand.

Kig forbi og bliv selv inspireret
Jeg vil til enhver tid anbefale et besøg i butikken i Nørregade eller på hjemmesiden.

Du kan også klikke videre og læse om mit besøg hos Drømmefanger.