Garncafe

Garncafe i Aalborg med plads til gode samtaler.

Det skulle tager mig flere måneder om at komme på garncafe –  ud til denne perle – Madsine. Jeg havde bare ikke taget mig tid, selvom en god bekendt, Pernille ofte sagde ‘kig nu ud til os, det er SÅ hyggeligt’.
Endelig fik jeg hul i kalenderen og tog jeg alene afsted med mit strikketøj under armen, på garncafe i Aalborg.

Jamen jeg skal da lige love for at det blev en god oplevelse.
Rundt i lokalet, sad der ved lange rustikke træborde flere grupper af strikkelystne damer, eller piger om i vil.  De fleste var dybt optaget af deres håndværk. Og det var både strikke og hækling. Pernille og Birgitte var hurtige til at byde velkommen, og behjælpelige med at finde en plads til mig. Og så skulle de videre til de andre kunder som skulle have gode råd, købe garn og mønstre.

Sanne og alle de andre skønne kvinder tager turen fra Aabybro hver tirsdag.

Jeg satte mig ved et lille rundt bord. Købte en kop te med lakrids, og det varmede godt i halsen. Det vidste sig at der også var chili i. Har man lyst til kage eller cola så kan det også lade sig gøre.
Ret hurtigt blev jeg inviteret over til et at de store langborde. Og det var dejligt med lidt selskab.

Jeg glæder mig inderligt over, at dette sted eksisterer og man mærker hurtigt den gode energi, idet man træder ind i lokalet.
Der er garn så langt øjet rækker, i alle mulige farver, kombinationer og kvaliteter. Derudover kan du købe strikkepinde, knapper, mønstre og andet tilbehør.

Om du er en ørn til at strikke eller om du er nybegynder, så er der kyndig hjælp at hente. Så har du bare en lille smule lyst til at forsøge dig på strikning eller hækling, så er det her stedet. Et slaraffenland for os der gerne vil være kreative, og skabe vores eget håndværk. Vores egen strik. Din helt egen personlige strikketrøje.
Det er ikke kun moderne at strikke, det er også hyggeligt og der er plads til den gode snak.

Min pointe er: kom afsted og prøv det af. Før du har set dig om har du strikket en vaskeklud, sokker eller en trøje.

Du kan eventuelt også læse mit indlæg omkring Hvad gør dig glad?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.