Du har kræft.

Du har kræft!!
– Det er noget af det værste en læge kan fortælle dig.

Det sker jo kun for naboen – i dette tilfælde var det naboens nabo, nemlig mig.
Der går mange tanker gennem hovedet, hvad sker der nu? – skal jeg dø? – overlever jeg? Hvad skal der ske med mine børn? Hvor lang tid har jeg igen?

Plus mange andre relevante spørgsmål suser rundt i hovedet.
Det er helt naturligt at der opstår mange tanker, – og ingen spørgsmål er dumme.

Min pointe er: Hold dig ikke tilbage når du sidder ved lægen, eller ved kræftens bekæmpelse eller på sygehuset. Fyr løs af dine spørgsmål, så du kan få svar. Det er meget bedre, at du får et konkret svar, end at du går og vender og drejer det inde i hovedet. For der ER mange nye ord, og vendinger som du skal forholde dig til. Tag evt. en pårørende eller ven med.

Læs om mit forløb med kræft

Disse to bøger har jeg læst, og de har inspireret og motiveret mig i forskellige retninger. Du kan læse dem, og bruge de informationer som du syntes er interessant.

Fra kræft til kraft fik jeg først læst efter jeg var sygdoms fri.
Jeg havde simpelthen ikke overskud til at åbne en bog.

Nøgler til spontan helbredelse er en barsk bog, som fortæller om mange mennesker verden over som er ramt af kræft, og har benyttet sig af alternative løsninger, til at blive rask igen.  Det at spise sundt beskrives meget grundigt, og det har jeg I dag taget ved lære af. Og håber den vej, ved bl.a at spise økologisk, og mange grøntsager, – at holde kræften på afstand.

Du kan altid henvende dig ved kræftens bekæmpelse – ALTID.

De har rigtig mange dygtige rådgivere som står klar til at snakke med dig. Så hold dig ikke tilbage. De er der for at hjælpe og støtte dig, voksen som barn.
Ved kræftens bekæmpelse, kan du også deltage i forskellige møder, arrangementer eller små sammenkomster. Der er også støttegrupper til både de kræftramte, pårørende og til kræftramtes børn.

Der er ligeledes små sorggrupper, hvor man støtter hinanden. Jeg syntes personligt, at det er vigtigt at man undersøger, om der er noget som kunne have interesse. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at du har nogen at snakke med omkring din sygdom. Det kunne være samtalegrupper hvor der er nogen der lytter og nogen at tale med. Nogen andre som er i samme situation som dig.

Kræftens bekæmpelse

Billedresultat for kræftens bekæmpelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.