Dit livsformål.

Afkodning af dit livsformål er en spændende seance.

Jeg er ret vild med den alternative verden – derfor bestilte jeg en tid hos Drømmefanger / Susanne og kom frem til de hyggeligste lokaler. Selvom jeg for 30 år siden havde været kollegaer med Susanne, var jeg spændt på alt det alternative hun havde til skrevet sig.

Jeg havde lidt nervøse sommerfugle i maven, men heldigvis er Susanne en meget rolig person, så det smittede hurtigt af på mig hen over bordet.
Jeg var 100% tryg ved det jeg nu skulle igang med, nemlig en fuld Clairvoyant håndlæsning inklusiv tarotoplæg.  Da vi havde fundet os til rette med en kop dejlig te, kunne det hele begynde. Allerførst skulle jeg lave en blind-tegning.

 

Blind tegning og fingreaftryk

 

Det foregår på den måde, at jeg holder min venstre hånd op i luften, kigger på den og tegner den så på et stykke papir med min højre hånd – uden at kigge ned på min tegning. Tegningen fortæller ret meget omkring min personlighed.

 

 

Drømmefanger / Susanne

 

Drømmefanger skriver: En blindtegning er et   “ her og nu billede” der fortæller om din personlighed, dine ressourcer og karaktertræk samt hvad der rører sig i dit liv lige nu. En blindtegning er den røde tråd og starten på den egentlige håndlæsning.

 

 

 

Dernæst skulle jeg have læst min sjælspyskologi i mine fingremønstre.  Jeg lavede et aftryk for hver enkelt finger – først i noget sort sværte og derefter ned på et stykke papir.
Når du kigger på dine ‘fingeraftryk’ så er de alle sammen forskellige – og ud fra disse fortæller Susanne mit livsformål / min livslektie  og min livsskole.

Kort fortalt fortæller din sjæls psykologi hvem du er, i hvilken retning du er ment til at skulle gå, og hvordan du kommer derhen så livet føles meningsfyldt.
Det var utrolig spændende og Susanne hjælper dig på vej i den rigtige retning.

Susanne fortalte om alle mine fine linjer i mine hænder, alt imens hun tegnede med flere farver. Det var ret personlige ting hun kunne fortælle om. Og jeg kan da kun glæde mig til fremtiden. Jeg skal tilsyneladende stå på en scene med et budskab.  Jeg skal foretage mig noget med kommunikation som terapeut eller rådgivning.  Det kunne være, at hjælpe andre med selv udvikling. Det var så bekræftende at høre Susanne fortælle meget af det, som jeg går og drømmer om.

Mit livsformål er: Den passioneret kreative budbringer.
Det kan også hedde “the passionate messenger in the spotlight”

Bloggere har ofte et stærkt fingermønster på deres ringfinger – ligesom mig
Dette handler om at “ være på” og være i fokus med et budskab.

Da jeg tog hjem fra Susanne havde jeg en meget skøn fornemmelse i kroppen. Og her et stykke tid efter mit besøg, har jeg hørt min lydfil mange gange og studeret alle tegninger og fingeraftryk om og om igen. Jeg arbejder stadig hen imod det at stå på en scene med mit budskab – min blog har hele tiden har været et delmål til at lave forskellige oplæg ud i fremtiden.  men nu kan jeg mærke, at det kommer tættere på . Altså at det bliver mere virkeligt.

Måske jeg skal begynde med at holde foredrag og fortælle omkring mit kræftforløb – Revanze på livet.

Har du lyst til at læse mere og bestillen en tid, kan du gøre det på  Drømmefangers hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.