Bali – balsam for sjælen.

For præcis et år siden, var jeg med 15 skønne mennesker på YOGA retreat på Bali. Vi boede I de dejligste og smukkeste omgivelser.
Total balsam for sjælen.
Balineserne invitererede os indenfor i deres verden af templer,  yoga, meditation, mindfulness samt helt unikke kulturelle og spirituelle oplevelser.
Den lokale Præstinde Manis var en del af vores retreat, og derfor kom vi helt tæt på Bali, og besøgte steder der normalt ikke komme turister.

Min pointe i dag er: Kom afsted og forkæl dig selv. Du har fortjent det.
Min forkælelses tur gik til Bali, men du kan sagtens forkæle dig selv på mange andre destinationer. Selv i Danmark er der mange unikke muligheder.

Yoga
Om morgenen kl. 0730 var der YOGA – hver dag. Efter at jeg havde siddet på terrassen og se den smukkeste solopgang over ris marker og palmer gik vi alle ind i Yoga-lokalet, og så var dagen i gang.

Wellness
Det er ren forkælelse at besøge et wellness på Bali, jeg prøvede de bedste massager med selv valgte olier. To gange var det med afslutning i et blomster bad. Et badekar med varmt vand, rosenblade og andre blomster. Waou en oplevelser – det var himmelsk.

Bjergtur
Vi besøgte bl.a. bjerget Mount Batur, som vi besteg kl. 03.30 om natten for at komme op og se solopgangen over Bali. Vi gik i mørket under stjernerne, og da vi nåede toppen var der overskyet, behøver jeg sige mere? Øv!!
Lækre solopgange og solnedgange var der mange af, men havde da set frem til den på toppen af Mount Batur.

Balinesere
De lokale er meget smilende og imødekommende. De knokler fra tidlig morgen til sen aften. De har travlt uden at virke stressede på nogen måde.
Den unge pige i gul, en balinesisk teenager hun var meget interesseret i at snakke med os. Hun spurgte os hvor vi kom fra, og sluttede med at sige “I’m from Bali!” – det grinte vi lidt af. Hun var simpelthen så sød.

Mad
Total sund kost på hotellet med alverdens juicer og smoothies. I Ubud som var den nærmeste større by, kunne vi få et kæmpe udvalg bl.a. Pizza, sandwich og andet lækkert mad.

Shopping
Der er rig mulighed for at shoppe på Bali. Vi tog til byen Ubud der byder på 100 vis af budaer, lækkert yoga tøj og andet moderne tøj. Der er også stort udvalg af badetøj, klipklappere og wellness produkter. Vores kufferter var proppet til bristepunktet da vi skulle hjem. Men de mest vidunderlige sager.

Generelt
Det var en spændende tur som bød på Yoga, afslapning, shopping, workshop, meditation og andre aktiviteter som bl.a. bjerget Mount Batur. Vi hyggede os på kryds og tværs. Der var dage hvor jeg bare lå ved poolen for mig selv. Og andre dage hvor vi var på tur med hele gruppen. Turen planlage jeg med min to veninder. Vi boede sammen i den lejlighed som ses på billedet her nedenunder. Selvom vi boede tre sammen, var der rig mulighed for at trække sig, og bare være sig selv. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne vil afsted igen. Man kommer helt ned i gear, og er klar til dagens udfordringer når man igen er hjemme. Har du muligheden så tag afsted.

Hvor købte jeg turen?

Body Mind Yoga retreat på Bali

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.